ateliers

ATELIERS IN STALLEN

KOEIEN ERUIT, KUNSTENAARS ERIN

Stichting La Città Mobile, onder leiding van Gijs van Bon en mij, zien toekomst in de transformatie van het buitengebied. Sterker nog, we zien een rol voor ons weggelegd!  We willen in de regio Eindhoven betaalbare atelierruimtes ontwikkelen voor creatieve professionals door stallen om te vormen tot professionele werk- en projectruimten. En daarmee actief inhaken op de transitie van de agrarische sector. Wie o wie weet een opstal of zelfs een hele boerderij in of rond Eindhoven die hier voor open zou kunnen staan? Meer info

Met die verhuizing van een tiental creatieve professionals naar het buitengebied wordt een stabielere en meer rendabele basis gecreëerd voor hun ambachtelijke beroepspraktijk. Anderzijds biedt het de mogelijkheid vanuit het buitengebied te reflecteren op, en actief bij te dragen aan, de transformatie van het buitengebied en te zorgen voor nieuwe economische dragers.

De basiswensen zijn 800-1600m2 aan (om te bouwen) beroepsruimten in een kring van maximaal 15 km rondom Eindhoven. Al het overige is bespreekbaar.

Graag reactie via een persoonlijk bericht aan mij: info@tijsrooijakkers.nl. Bij voorbaat dank voor het meedenken!