Tijs rooijakkers kopen

Limited edition: Supertoll! zwerm voor in je huis of zaak

Vanaf nu kun je je eigen Woensel Supertoll! zwerm in je huis, pand of kantoor hebben, jatoch!

Woensel Supertoll zit nu in de collectie van het Van Abbemuseum, maar ik heb alsnog 300 unieke planken in mijn opslag liggen. Allemaal uniek en handgemaakt gemaakt in Woensel, met mooie teksten. Zonde dat ze niet gezien worden, dacht ik. Dus zo kwam ik op het idee om de zwermen compacter te maken, als een sculptuur. Eerste van acht is af. Op aanvraag kan ik het formaat aanpassen op de ruimte. Interesse? Mail of bel mij.

Van de opbrengst doneer ik 20% aan een goed doel in Woensel. Bijvoorbeeld T56, een gave en handnekkige club die al jaren in Vaartbroek/Woensel opereert en kunstenaars, buurtgenoten en andere mensen die komen aanwaaien, bij elkaar brengt.