Poses op Big Art #5

Van 1 t/m 5 oktober 2020 toonde ik in een van de prachtige hallen van het Hembrugterrein in Zaandam ‘Poses’, een tweede versie van het werk Feel the Vibe, dat ik samen met breakdance crew The Ruggeds maakte. Bij het maken van de installatie voor Eindhoven Airport bleef één dansvloer over. Deze heb ik tot leven gebracht op Big Art.

 

Kunst met een gigantische K

Big Art is een pop-up platform voor XL kunstinstallaties en enorme designobjecten van gevestigde namen en opkomende talenten. Elk najaar strijkt BIG ART neer in een iconisch gebouw in of rond Amsterdam waar tientallen kunstenaars de ruimtes vullen met een unieke mix van monumentale schilderijen en tekeningen, grote foto’s en indrukwekkende kunstinstallaties. Te kijk en te koop!

 

Curator Anne van der Zwaag

BIG ART is een initiatief van Anne van der Zwaag, directeur en eigenaar van designfair OBJECT Rotterdam. Anne van der Zwaag is cultureel ondernemer en als curator, publicist en consultant werkzaam in het creatieve en commerciële veld. Anne stelde grote tentoonstellingen samen als Pastoe (Kunsthal), WIT (Nederlands Fotomuseum) en BAL! (Paleis Soestdijk) en schrijft boeken over design, kunst, mode, architectuur en kleur.

 

Tracey Metz schreef een mooi artikel over Big Art #5 in het NRC Handelsblad. Klik hier.

 

 

www.bigart.nu

Categorie
Exposities